Comunicar... però que comunicar? - Maldito Cactus
16582
post-template-default,single,single-post,postid-16582,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Comunicar… però que comunicar?

En resum podríem dir aquella màxima de «Si no ho comuniques, no ha passat» o «no existeixes «. Intentaré explicar-ho a més de fer-ho extensiu tant als mitjans digitals com convencionals. No es tracta de publicitat pura i dura en el sentit que la coneixem, sinó d’informar i comunicar de forma convincent.

LA PREMSA:

Un comunicat de premsa, també conegut com una nota de premsa o press release, és simplement una declaració per escrit als mitjans de comunicació.

Publicar una nota de premsa és una de les eines més poderoses de publicitat per a la nostra empresa o negoci. Qualsevol canvi, promoció o creació de productes i / o serveis que vulguem donar a conèixer al nostre públic, hem de notificar-ho a través dels mitjans de comunicació perquè arribi al nostre target. Per això el més important és saber a qui ens dirigim i qui pot estar interessat en el que oferirem.

LES XARXES SOCIALS:

La nostra empresa o el negoci que pretenem dinamitzar es troba a la xarxa, i per tant hem de servir d’ella per a la nostra promoció. Hem d’estar presents en les xarxes socials, i aportar informació útil i contínua sobre nosaltres i els nostres productes o serveis.

Si bé és veritat, que elles xarxes socials tenen ens ofereixen la capacitat d’expansió i alhora de fidelitzar clients, és igual o encara més important mantenir informats als nostres clients de manera constant, i això ho podem aconseguir fàcilment a través de l’enviament de notes de premsa, ja sigui en blogs, butlletí de notícies, mitjans de comunicació, portals … ja que ens permet oferir la nostra informació afegint valor en ser transmesos en mitjans de confiança. No és només el voler vendre alguna cosa als nostres consumidors, volem demostrar-los que treballem per i per a ells, millorant i innovant en els nostres serveis / productes i així poder satisfer les seves necessitats cada vegada millor.

La premsa convencional i les xarxes socials avui en dia, són una eina o un mitjà fonamental de treball en els departaments de Màrqueting i comunicació així com per posicionar-nos en els cercadors.

És important que la comunicació amb els clients i possibles clients sigui el més gran possible. Has de marcar la diferència entre els teus competidors i aconseguir que els consumidors pensin en tu en el moment d’efectuar la compra o utilitzar els teus serveis.

No Comments

Post A Comment